Meniu
Cosul tau

Ten sensibil

Ten sensibil
Brand: Canmake
Canmake Mermaid Skin Gel UV SPF50 PA++++: Gel cu protecție solară 50 pentru ten gras Descriere produs: Bestseller international produs in Japonia ce a devenit foarte popular datorita texturii si listei de ingrediente. Este o combinatie foarte reusita intre crema si gel , nu contine iritanti si s..
83,00lei
Fără TVA:83,00lei
Brand: Canmake
Canmake Mermaid Skin Gel UV SPF50 PA++++: Gel cu protecție solară 50 pentru ten grasDescriere produs:Varianta 02 White este formulata astfel incat sa se topeasca repede in contact cu pielea si sa lase un finish alb, acest aspect fiind foarte apreciat mai ales de cumparatorii din Asia, avand in veder..
83,00lei
Fără TVA:83,00lei
Brand: Canmake
Crema cu protectie solara 50 Canmake Mermaid Skin Gel UV SPF50+ PA++++ C02 Sunny Yellow, 40 mlDescriere produs: Bestseller international produs in Japonia ce a devenit foarte popular datorita texturii si listei de ingrediente. Este o combinatie foarte reusita intre crema si gel , nu contine iritant..
83,00lei
Fără TVA:83,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Face Cream - Crema hidratantă cu 4 tipuri de acid hialuronic - cosmetice japoneze premiumDescriere: Noua variantă a cremei anti-îmbătrânire cu acid hialuronic, lansată în 2021, face parte din gama de cosmetice japoneze premium si contine 4 tipuri de acid hial..
120,00lei
Fără TVA:120,00lei
Brand: Cosrx
Cosrx Advanced Snail 92 All in one Cream - Lotiune Hidratanta cu Mucina de MelcDescriere produs: Cosrx Advanced Snail 92 All in one Cream este o lotiune hidratanta reprezentativă pentru cosmeticele coreene, oferind o experiență de lux în îngrijirea pielii. Această cremă, parte a gamei de cosmet..
110,00lei
Fără TVA:110,00lei
Brand: Jumiso
Jumiso Have A Good Cream Snail & Centella – crema de fata hidratanta si reparatoare cu mucus de melc si centella Special creata pentru tenul  sensibil si iritat, aceasta crema calmeaza si reface bariera naturala a pielii. Extractul de centella asiatica reduce roseata  si inflam..
82,00lei 100,00lei
Fără TVA:82,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Premium Hyaluronic Eye Cream - crema hidratanta de ochi cu acid hialuronic - cosmetice japoneze premiumDescriere produs:Cel mai nou produs lansat in 2022 al brand-ului Hada Labo - bestseller in gama de cosmetice japoneze premium: crema de ochi hidratanta cu 7 tipuri de acid hi..
109,00lei
Fără TVA:109,00lei
Brand: Illiyoon
Crema reparatoare cu ceramide Illiyoon Ceramide Ato Concentrate Cream, 200 ml Crema de fata si de corp hipoalergenica conceputa special pentru pielea sensibila si uscata. Tehnologiile Ceramide Skin Complex si Phyto Ceramide intaresc bariera naturala a pielii si o protejeaza de actiunea radic..
90,00lei
Fără TVA:90,00lei
Brand: Cosrx
Esenta hidratanta cu 96% mucina de melc COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence - Lotiune hidratanta cu mucina de melcDescriere produs: Esenta hidratanta cu 96% mucina de melc COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence este o lotiune hidratanta de top in randul cosmeticelor coreene, o..
79,00lei
Fără TVA:79,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion - Lotiune hidratanta cu 4 tipuri de acid hialuronic - Cosmetice japoneze premiumDescriere produs:Lotiunea hidratanta cu 4 tipuri de acid hialuronic Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion, bestseller in industria de cosmetice japoneze și cosmetice asi..
160,00lei
Fără TVA:160,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion - Lotiune hidratanta cu 4 tipuri de acid hialuronic - Cosmetice japoneze premiumDescriere produs: Lotiunea hidratanta cu 4 tipuri de acid hialuronic Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion, bestseller in industria de cosmetice japoneze și cosmetice as..
109,00lei
Fără TVA:109,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Face Foam - spuma de curatare cu acid hialuronic- cosmetice japoneze premium Spuma de curatare cu acid hialuronic Hada Labo este deosebit de delicata reusind in acelasi timp sa curete pielea si sa o hidrateze.  Formulată cu glicerină și două tipuri de acid hi..
70,00lei
Fără TVA:70,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Cleansing Oil - Ulei demachiant cu acid hialuronic - cosmetice japoneze premiumDescriere: Hada Labo Gokujyun Cleansing Oil nu este doar un alt ulei demachiant; este o inovație în lumea cosmeticelor japoneze și asiatice. Formulat cu acid hialuronic, acest produs nu numai că în..
99,00lei
Fără TVA:99,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Cleansing Oil - Ulei demachiant cu acid hialuronic rezerva - cosmetice japoneze premiumDescriere: Hada Labo Gokujyun Cleansing Oil nu este doar un alt ulei demachiant; este o inovație în lumea cosmeticelor japoneze și asiatice. Formulat cu acid hialuronic, acest produs ..
89,00lei
Fără TVA:89,00lei
Brand: Kose
Ulei demachiant Kose Softymo Speedy Cleansing Oil, 240 ml - cosmetice japoneze premiumDescriere: Uleiul demachiant Kose Softymo Speedy Cleansing Oil este un bestseller pe piața cosmeticelor japoneze datorită ușurinței cu care dizolvă machiajul, inclusiv cel rezistent la apă, înlătură impurități..
89,00lei
Fără TVA:89,00lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)