Meniu
Cosul tau

Skin Aqua-brand

Brandul Skin Aqua, sub egida Rohto Pharmaceutical, a devenit un nume emblematic in industria de cosmetice japoneze. Rohto Pharmaceutical, o companie cu o tradiție îndelungată, se concentrează pe dezvoltarea produselor care pun accent pe "sănătate", o filosofie pe care o prețuiesc profund. Printre brandurile lor de îngrijire a pielii se numără Melano CC, Skin Aqua și Obagi.

Skin Aqua, în special, este recunoscut pentru produsele sale de protecție solară de înaltă calitate. Acestea sunt formulate pentru a oferi o protecție optimă împotriva razelor UV, fiind îmbogățite cu ingrediente precum acidul hialuronic, colagenul și alte substanțe hidratante. Varietatea de texturi, de la lapte la esențe și geluri, le face ușor de aplicat și ideale ca bază sub machiaj.

Sub brandul Sunplay, Skin Aqua se bucură de încrederea multor consumatoare, nu doar în Japonia, ci și în întreaga lume. Sunplay, parte a grupului Rohto-Mentholatum, are o istorie ce datează din 1899 și, de-a lungul anilor, s-a extins pe 5 continente cu 11 filiale.

În concluzie, pentru cei care caută o protecție solară eficientă, cu o formulă adaptată nevoilor pielii și care îmbină tradiția japoneză cu inovația, Skin Aqua este alegerea ideală.


Brand: Skin Aqua
Gel cu factor de protectie solara 50 Skin Aqua UV Super Moisture Gel Pump SPF50+PA ++++:-Cosmetice japoneze cu protectie solara 50Descriere produs: Brandul Skin Aqua din Japonia este renumit pentru calitatea  produselor cosmetice japoneze de protecție solară. Gelul cu factor de protectie s..
109,00lei
Fără TVA:109,00lei
Brand: Skin Aqua
Gel cu factor de protectie solara 50 Skin Aqua UV Super Moisture Gel SPF50+PA ++++, 110 mlCosmetice japoneze cu protectie solara 50Descriere produs:Brandul Skin Aqua din Japonia este renumit pentru calitatea  produselor cosmetice japoneze de protecție solară. Gelul cu factor de protectie solara..
95,00lei
Fără TVA:95,00lei
Brand: Skin Aqua
Spray cu protecție solară 50 Skin Aqua Super Moisture UV Mist SPF50+PA ++++ - cosmetice japoneze premiumDescriere: Spray-ul cu protecție solară 50 Skin Aqua Super Moisture UV Mist SPF50+PA ++++ lansat în 2024 a fost creat pentru a facilita reaplicarea protecției solare pe ten, păr și corp pe ti..
109,00lei
Fără TVA:109,00lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)