Meniu
Cosul tau

Pori dilatati, puncte negre si exces de sebum

Pori dilatati, puncte negre si exces de sebum
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Aging Care Cream: Crema antirid cu niacinamide și acid hialuronic - cosmetice japoneze premium Descriere produs: Crema antirid Hada Labo Gokujyun Aging Care, o inovație în domeniul cosmeticelor japoneze și cosmeticelor asiatice a fost lansată în 2021. Această noua variantă aduce..
120,00lei
Fără TVA:120,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Aging Care Firming Lotion - Lotiune hidratanta cu niacinamide si 3 tipuri de acid hialuronic - cosmetice japoneze premuimDescriere produs: Lotiunea hidratanta cu niacinamide si 3 tipuri de acid hialuronic Hada Labo Gokujyun Aging Care Firming Lotion lansată în 2021 face parte..
109,00lei
Fără TVA:109,00lei
Brand: Isntree
Ser antirid cu retinol Isntree Hyper Retinol EX 1.0 Serum, 20 mlDescriere produs: Cu un complex de 1% retinol, format din 0.1% retinol, 0.3% retinyl palmitate si 0.6% bakuchiol, acest ser previne aparitia ridurilor si a liniilor fine si poate actiona in estomparea celor deja prezente. Principal..
74,00lei 95,00lei
Fără TVA:74,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Face Foam - spuma de curatare cu acid hialuronic- cosmetice japoneze premium Spuma de curatare cu acid hialuronic Hada Labo este deosebit de delicata reusind in acelasi timp sa curete pielea si sa o hidrateze.  Formulată cu glicerină și două tipuri de acid hi..
70,00lei
Fără TVA:70,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Cleansing Oil - Ulei demachiant cu acid hialuronic - cosmetice japoneze premiumDescriere: Hada Labo Gokujyun Cleansing Oil nu este doar un alt ulei demachiant; este o inovație în lumea cosmeticelor japoneze și asiatice. Formulat cu acid hialuronic, acest produs nu numai că în..
99,00lei
Fără TVA:99,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Cleansing Oil - Ulei demachiant cu acid hialuronic rezerva - cosmetice japoneze premiumDescriere: Hada Labo Gokujyun Cleansing Oil nu este doar un alt ulei demachiant; este o inovație în lumea cosmeticelor japoneze și asiatice. Formulat cu acid hialuronic, acest produs ..
89,00lei
Fără TVA:89,00lei
Brand: Kose
Ulei demachiant Kose Softymo Speedy Cleansing Oil, 240 ml - cosmetice japoneze premiumDescriere: Uleiul demachiant Kose Softymo Speedy Cleansing Oil este un bestseller pe piața cosmeticelor japoneze datorită ușurinței cu care dizolvă machiajul, inclusiv cel rezistent la apă, înlătură impurități..
89,00lei
Fără TVA:89,00lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)