Meniu
Cosul tau

Nivea-brand

Nivea Japan, o fuziune între tradiția germană și inovația japoneză, reprezintă o combinație unică în industria de cosmetice asiatice. Încă din 1971, Nivea Japan, sub umbrela companiei germane Beiersdorf, a colaborat cu corporația japoneză Kao pentru a adapta și introduce produse specifice pieței japoneze. Asadar produsele Nivea Japan sunt strict diferite fata de varianta europeana a gamei de produse Nivea si sunt  adaptate pentru caracteristicile tenului asiaticillor.

De-a lungul anilor, Nivea Japan a dezvoltat produse de îngrijire a pielii inovatoare, adaptate nevoilor diverse ale consumatorilor. De la cremele solare sub formă de gel, care oferă o protecție optimă fără a lăsa un reziduu gras, la loțiuni corporale bogate în ceramide și acid hialuronic, Nivea Japan a răspuns cerințelor pieței cosmetice japoneze cu soluții avansate.

Numele NIVEA provine din cuvintele latine "nix" și "nivis", care înseamnă zăpadă, reflectând puritatea și eficacitatea produselor sale. Cu o prezență puternică în Japonia, Nivea a adaptat produsele sale tradiționale pentru a satisface cerințele specifice ale consumatorilor japonezi, devenind astfel un lider în industria cosmetice japoneze.

Astăzi, Nivea Japan este recunoscută pentru abordarea sa inovatoare și pentru produsele de înaltă calitate care răspund nevoilor specifice ale pielii. De la cremele sale multifuncționale, până la produsele de protecție solară și loțiunile de curățare, Nivea Japan continuă să stabilească standarde înalte în domeniul îngrijirii pielii, fiind o alegere de top pentru consumatorii din întreaga lume.


Brand: Nivea
Gel cu factor de protectie solara 50 Nivea Water Sun Gel SPF50 PA+++ rezerva - Cosmetice japoneze cu protectie solara 50Descriere produs: Brandul Nivea Japan din Japonia este renumit pentru cosmeticele japoneze de calitate superioară, iar Nivea Water Sun Gel SPF50 PA+++ este un bestseller în ..
82,00lei
Fără TVA:82,00lei
Brand: Nivea
Gel cu factor de protectie solata 50 Nivea Water Sun Gel SPF50 PA+++ - Cosmetice japoneze cu protectie solara 50Descriere produs: Brandul Nivea Japan din Japonia este renumit pentru cosmeticele japoneze de calitate superioară, iar Nivea Water Sun Gel SPF50 PA+++ este un bestseller în această ca..
109,00lei
Fără TVA:109,00lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)