Meniu
Cosul tau

Hada Labo-brand

Hada Labo, tradus ca "Skin Lab", este un renumit brand de cosmetice japoneze lansat în 2004 de prestigioasa companie farmaceutică Rohto. Cu o istorie impresionantă de peste 100 de ani, Rohto s-a distins prin inovațiile sale revoluționare pe piata de cosmetice asiatice, concentrându-se pe îngrijirea pielii și sănătatea oculara. Hada Labo, cu filosofia sa unică, oferă produse de îngrijire a pielii de înaltă calitate, simplu formulate și extrem de eficiente, eliminând orice ingredient inutil sau potențial iritant.

Hada Labo este renumit  pentru loțiunile sale hidratante cu acid hialuronic, care au devenit rapid bestsellere în Japonia și în întreaga lume a cosmeticelor japoneze. Aceste produse ilustrează esența abordării Hada Labo în industria de cosmetice asiatice - formulări minimaliste, dar puternic eficiente, care se concentrează pe hidratare și îngrijirea profundă a pielii.

În ultimii ani, Hada Labo și-a consolidat poziția pe scena internațională a cosmeticelor asiatice, devenind un nume emblematic. Combinând cu măiestrie tradiția japoneză cu inovația tehnologică, brandul răspunde cu succes nevoilor complexe ale pielii din zilele noastre.


Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun All In One UV White Gel - Gel cu factor de protectie solara 50 Descriere: Brandul Hada Labo din Japonia, cunoscut pentru cosmeticele japoneze de calitate,reformuleaza in 2022 produsul Hada Labo Gokujyun All In One UV White Gel. Acest gel multifuncțional hidratează ș..
109,00lei
Fără TVA:109,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Face Cream - Crema hidratantă cu 4 tipuri de acid hialuronic - cosmetice japoneze premiumDescriere: Noua variantă a cremei anti-îmbătrânire cu acid hialuronic, lansată în 2021, face parte din gama de cosmetice japoneze premium si contine 4 tipuri de acid hial..
120,00lei
Fără TVA:120,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Premium Hyaluronic Acid Cream - Crema hidratanta cu 7 tipuri de acid hialuronic - cosmetice japoneze premiumDescriere produs: Crema hidratanta cu 7 tipuri de acid hialuronic Hada Labo Gokujyun Premium Hyaluronic Acid Cream lansată în 202i este noua varianta de crema din gama ..
120,00lei
Fără TVA:120,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Aging Care Cream: Crema antirid cu niacinamide și acid hialuronic - cosmetice japoneze premium Descriere produs: Crema antirid Hada Labo Gokujyun Aging Care, o inovație în domeniul cosmeticelor japoneze și cosmeticelor asiatice a fost lansată în 2021. Această noua variantă aduce..
120,00lei
Fără TVA:120,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Premium Hyaluronic Eye Cream - crema hidratanta de ochi cu acid hialuronic - cosmetice japoneze premiumDescriere produs:Cel mai nou produs lansat in 2022 al brand-ului Hada Labo - bestseller in gama de cosmetice japoneze premium: crema de ochi hidratanta cu 7 tipuri de acid hi..
109,00lei
Fără TVA:109,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Shirojyun Premium Deep Whitening Cream - Crema tratament pentru pete pigmentare cu acid tranexamic - Cosmetice japoneze premiumDescriere produs: Hada Labo Shirojyun Premium Deep Whitening Cream - cremă tratament pentru pete pigmentare, bestseller in gama de cosmetice japoneze de la Ha..
120,00lei
Fără TVA:120,00lei
Brand: Hada Labo
Emulsie antirid cu niacinamide si 3 tipuri de acid hialuronic Hada Labo Gokujyun Aging Care Firming Milky Lotion, 140 ml - Cosmetice japoneze cu acid hialuronicDescriere produs: Emulsia antirid cu niacinamide si 3 tipuri de acid hialuronic Hada Labo Gokujyun Aging Care Firming Milky Lotion es..
109,00lei
Fără TVA:109,00lei
Brand: Hada Labo
Emulsie hidratanta antiaging cu 7 tipuri de acid hialuronic Hada Labo Gokujyun Premium Super Hyaluronic Milky Lotion - Cosmetice japoneze cu acid hialuronicDescriere produs: Emulsia Hada Labo Gokujyun Premium Super Hyaluronic Milky Lotion este diferita fata de bestsellerul lotiune hidratanta cu..
109,00lei
Fără TVA:109,00lei
Brand: Hada Labo
Emulsie pentru pete pigmentare cu acid tranexamic Hada Labo Shirojyun Premium Milky Lotion, 140 ml - Cosmetice japoneze cu acid hialuronicDescriere produs: Emulsie pentru pete pigmentare cu acid tranexamic Hada Labo Shirojyun Premium Milky Lotion este diferita fata de bestsellerul lotiune pen..
109,00lei
Fără TVA:109,00lei
Brand: Hada Labo
Gel hidratant antiaging cu acid hialuronic Hada Labo Gokujyun Perfect Gel, 100 ml - Cosmetice japoneze premium cu acid hialuronicDescriere produs: Hada Labo Gokujyun Perfect Gel- gel hidratant antiaging 5-în-1 ce  combină beneficiile unui toner, loțiune, emulsie, ser și cremă, oferind o hi..
109,00lei
Fără TVA:109,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion - Lotiune hidratanta cu 4 tipuri de acid hialuronic - Cosmetice japoneze premiumDescriere produs:Lotiunea hidratanta cu 4 tipuri de acid hialuronic Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion, bestseller in industria de cosmetice japoneze și cosmetice asi..
160,00lei
Fără TVA:160,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion - Lotiune hidratanta cu 4 tipuri de acid hialuronic - Cosmetice japoneze premiumDescriere produs: Lotiunea hidratanta cu 4 tipuri de acid hialuronic Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion, bestseller in industria de cosmetice japoneze și cosmetice as..
109,00lei
Fără TVA:109,00lei
Brand: Hada Labo
Lotiune hidratanta cu 7 tipuri de acid hialuronic Hada Labo Gokujyun Premium Lotion - Cosmetice japoneze cu acid hialuronicDescriere produs: Brandul Hada Labo din Japonia este renumit pentru produsele sale de îngrijire a pielii, iar lotiunea hidratanta cu 7 tipuri de acid hialuronic&n..
109,00lei
Fără TVA:109,00lei
Brand: Hada Labo
Lotiune hidratanta cu 7 tipuri de acid hialuronic rezerva Hada Labo Gokujyun Premium Lotion - Cosmetice japoneze premium cu acid hialuronicDescriere produs:Brandul Hada Labo din Japonia este renumit pentru produsele sale de îngrijire a pielii, iar lotiunea hidratanta cu 7 tipuri de acid hi..
99,00lei
Fără TVA:99,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Aging Care Firming Lotion - Lotiune hidratanta cu niacinamide si 3 tipuri de acid hialuronic - cosmetice japoneze premuimDescriere produs: Lotiunea hidratanta cu niacinamide si 3 tipuri de acid hialuronic Hada Labo Gokujyun Aging Care Firming Lotion lansată în 2021 face parte..
109,00lei
Fără TVA:109,00lei
Brand: Hada Labo
Lotiune tratament pentru pete pigmentare cu acid tranexamic Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion- Cosmetice japoneze premiumDescriere produs: Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion - lotiune tratament pentru pete pigmentare, bestseller in gama de cosmetice japoneze de la H..
109,00lei
Fără TVA:109,00lei
Brand: Hada Labo
Lotiune pentru pete pigmentare cu arbutin Hada Labo Shirojyun Medicated Whitening Lotion: Tratament pentru petele pigmentare cu arbutin - cosmetice japoneze premiumDescriere:Besteller in industria de cosmetice japoneze, tonerul cu arbutin, acid hialuronic, vitamina C și E este special ..
109,00lei
Fără TVA:109,00lei
Brand: Hada Labo
Pachet cu 30 masti tip servetel hidratante Hada Labo Koi-Gokujyun 3D Perfect MaskDescriere produs: Pachetul cu 30 masti tip servetel în pachet resigilabil conține 4 tipuri de acid hialuronic, ceramide, colagen și squalane. Mastile conțin un complex de acid hialuronic 3D ideal pentru hidratarea ..
99,00lei
Fără TVA:99,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Face Foam - spuma de curatare cu acid hialuronic- cosmetice japoneze premium Spuma de curatare cu acid hialuronic Hada Labo este deosebit de delicata reusind in acelasi timp sa curete pielea si sa o hidrateze.  Formulată cu glicerină și două tipuri de acid hi..
70,00lei
Fără TVA:70,00lei
Brand: Hada Labo
Hada Labo Gokujyun Cleansing Oil - Ulei demachiant cu acid hialuronic - cosmetice japoneze premiumDescriere: Hada Labo Gokujyun Cleansing Oil nu este doar un alt ulei demachiant; este o inovație în lumea cosmeticelor japoneze și asiatice. Formulat cu acid hialuronic, acest produs nu numai că în..
99,00lei
Fără TVA:99,00lei
Afişare 1 - 20 din 21 (2 pagini)