Meniu
Cosul tau

Despre noi

                    

       Conceptul ce skincare asiatic a devenit din ce in ce mai popular in Occident datorita rezultatelor remarcabile pe care   le are. Acest regim de ingrijire presupune curatarea dubla a pielii care se poate efectua cu un ulei demachiant, balsam, apa micelara iar apoi spuma sau gelul de curatare. Urmeaza activii, tonerul, esenta, masca de fata tip servetel, serumul,crema de ochi, crema de fata si crema cu protectia solara/masca de noapte.

Rutina nu este fixa si se poate adapta in functie de conditiile tenului, insa sunt cativa pasi indispensabili care sunt caracteristici in special rutinelor asiatice: curatarea dubla si dimineata si seara, mastile tip servetel si aplicarea constanta a protectiei solare. Conceptul presupune aplicarea in straturi a produselor in ordinea vascozitatii pentru a obtine efectul de “glass skin” si o hidratare indelungata.

Produsele cosmetice asiatice combina ingredientele stravechi binecunoscute cum ar fi ginsengul, extractul de orez, extractul de centella asiatica cu noi directii si trenduri : extract de melc, lava vulcanica,fermenti de drojdie, etc. De retinut este faptul ca majoritatea brandurilor aleg o clasificare a produselor in functie de efectul pe care il au acestea asupra pielii: hidratare, calmare, antiaging si nu regasim produse destinate anumitor categorii de varsta, deoarece asiaticii cred in preventie si astfel incep de la varste fragede sa acorde o atentie deosebita tenului lor.

Rutina de ingrijire asiatica in mai mult sau mai putin de 10 pasi poate parea coplesitoare la inceput , multe persoane invocand lipsa de timp drept contraargument. Desi conditia tenului nostru este un subiect de mare interes pentru fiecare din noi, trebuie doar sa fim sinceri cu noi si sa ne adresam cateva intrebari: Este important sa ma ocup de aspectul tenului meu si sa previn degradarea acestuia? Ma intereseaza sa inteleg care sunt principalii factori nocivi ai pielii si ce metode am la dispozitie sa ii combat? Avem la dispozitie infinite surse de informare si canale cum este si aceasta pagina, unde informatia este sintetizata si usor de asimilat. Actiunile noastre sunt o serie nesfarsita de alegeri bazate pe un singur considerent: Cat de important este tenul meu pentru mine?