Meniu
Cosul tau

Blog

06 mar. Ce este un BB cream
myzen 0 114
În căutarea pielii perfecte, lumea cosmeticelor asiatice ne-a oferit un adevărat miracol: BB Cream-ul. Acest produs multifuncțional este una dintre cele mai iubite inovații din domeniul frumuseții, ad..
09 feb. Beneficiile uleiului demachiant in rutina de ingrijire a pielii
myzen 0 113
În căutarea unor metode eficiente de îngrijire a pielii, ne întoarcem adesea către tradițiile și practicile de frumusețe din întreaga lume. Printre acestea, cosmeticele japoneze și asiatice se remarcă..
08 feb. Rezolutille noului an in skincare
myzen 1 221
Multi dintre noi ne facem rezolutii la fiecare inceput de an: ne stabilim obiective noi sau incercam sa implementam noi obiceiuri. Uneori scopul este sa continuam obiceiurile deja implementate. Ne con..
01 feb. De ce este important drenajul limfatic
myzen 0 413
Drenajul limfatic are avantajul ca se poate practica acasa, este simplu, nu doare si este gratis.Sistemul limfatic este parte a sistemului circulator, fiind responsabil cu realizarea schimbului de sub..
02 aug. Tot ce trebuie sa stii despre  acidul hialuronic
myzen 0 5294
Acidul hialuronic se gaseste in mod natural in corpul nostru, in special in ochi, piele si cartilaje50% din cantitatea de acid hialuronic din corpul  nostru se regaseste in piele, in straturile adanci..
02 aug. Acidul hialuronic si greutatea moleculara. Tipuri de acid hialuronic
myzen 0 380
În industria frumuseții și a produselor cosmetice, acidul hialuronic este considerat adesea un ingredient minune, recunoscut pentru capacitatea sa de a hidrata și întineri pielea. Cu toate acestea, ..
02 aug. Bariera de protectie a pielii
myzen 0 111
Bariera de protectie a pielii - cel mai mare organ al corpului uman și primul in  linia de apărare împotriva factorilor de mediu și a microorganismelor . Această barieră are rolul de a ne ajuta sa ne ..
02 aug. Diferenta dintre cosmeticele coreene si cosmeticele japoneze
myzen 0 289
Diferenta dintre cosmeticele coreene si cosmeticele japonezeCosmeticele asiatice au devenit foarte populare in ultima vreme, iar în centrul acestei revoluții se află două giganti: Coreea și Japonia...
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)